Zelf bakken

Met de bakmixen van Homemade Queen.

Bakmixen

“Bake It Yourself” Bakmixen van Homemade Queen. Een bakmix is een compleet pakketje waarin alle ingrediënten zitten die je nodig hebt om thuis een heerlijke Carmelita, Brownie of de lekkere Smulkruimels volgens het originele recept van Homemade Queen te kunnen bakken. Afhankelijk van de lekkernij hoef je alleen nog maar roomboter, ei of slagroom toe te voegen. Bakpapier en een uitgebreide bakinstructie zijn bijgevoegd. 

Alle bakmixen zijn uitgebreid getest door zowel ervaren als onervaren bakkers! Ook kinderen kunnen, soms met een beetje hulp, prima zelf aan de slag. In de bakinstructies worden ook aantal baktips gegeven en voor de onervaren bakkers staan er op deze website nog een paar extra baktips. Ook als je nooit of weinig bakt kun je zelf een heerlijke taart bakken, iedereen kan bakken met de bakmixen van Homemade Queen!

Bake It Yourself beeldmerk

Het “Bake It Yourself” assortiment bestaat uit de volgende bakmixen.
Hoe je deze kunt bestellen, vind je hier.

  
BELANGRIJKE MEDEDELINGEN


Planning Bakmixen 
Op dit moment staat de webshop uitgeschakeld. Wil je een bakmix bestellen, stuur dan een e-mail naar info@homemadequeen.nl

Een Bakmix bestellen vanuit België

Wil je een Bakmix bestellen vanuit België? Stuur dan een e-mail naar info@homemadequeen.nl. Verzendkosten naar België zijn €12,00.    

Zomersluiting Homemade Queen
Van 12 juni tot 5 september is Homemade Queen i.v.m. zomersluiting gesloten.

BAKMIX CADEAU!

Het leukste en lekkerste cadeautje om te geven en te krijgen.

Kies een bakmix, geef bij bestelling het adres van de ontvanger op en voeg in het vakje ‘bestelnotities’ een persoonlijke boodschap toe.
Homemade Queen zorgt voor de rest!