Zelf bakken

Met de bakmixen van Homemade Queen.

Bakmixen

Nieuw in assortiment zijn de “Bake It Yourself” Bakmixen van Homemade Queen. Een bakmix is een compleet pakketje waarin alle ingrediënten zitten die je nodig hebt om thuis een heerlijke Carmelita, Brownie of de lekkere Smulkruimels volgens het originele recept van Homemade Queen te kunnen bakken. Afhankelijk van de lekkernij hoef je alleen nog maar roomboter, ei of slagroom toe te voegen. Bakpapier en een uitgebreide bakinstructie zijn bijgevoegd.

Alle bakmixen zijn uitgebreid getest door zowel ervaren als onervaren bakkers! Ook kinderen kunnen, soms met een beetje hulp, prima zelf aan de slag. Speciaal voor hen zijn er ook Kids-bakmixen verkrijgbaar. In de bakinstructies worden ook aantal baktips gegeven en voor de onervaren bakkers staan er op deze website nog een paar extra baktips. Ook als je nooit of weinig bakt kun je zelf een heerlijke taart bakken, iedereen kan bakken met de bakmixen van Homemade Queen!

Het “Bake It Yourself” assortiment bestaat uit de volgende bakmixen.
Hoe je deze kunt bestellen, vind je hier.


Handig om te weten
Bakmix Snickers is een glutenvrije bakmix. De bakmix Carmelita, Flapjacks en Brownie zijn ook in een glutenvrije versie verkrijgbaar. Deze bakmixen worden niet volgens een vaste planning gemaakt. Wil je een glutenvrije bakmix bestellen, neem dan even per e-mail contact op.

Wil je een bakmix bestellen op een datum die niet in de webshop staat, stuur een e-mail naar info@homemadequeen.nl.

Van 4 tot 25 juni is de bakkerij i.v.m. vakantie gesloten. 
Bakmixen zijn vanaf 30 juni weer verkrijgbaar, de bakplanning volgt nog.

BAKMIX CADEAU!

Het leukste en lekkerste cadeautje om te geven en te krijgen.

Kies een bakmix, geef bij bestelling het adres van de ontvanger op en voeg in het vakje ‘bestelnotities’ een persoonlijke boodschap toe.
Homemade Queen zorgt voor de rest!