Ook voor bedrijven

Zakelijk lekkers dat “anders dan anders” is 

Bedrijven

Homemade Queen bakt niet alleen voor particulieren maar ook voor bedrijven en zakelijke gelegenheden. Wilt u klanten of zakelijke relaties eens verrassen met iets anders dan een fles wijn? Is er iets te vieren of wilt u medewerkers bedanken voor de inzet met iets anders dan een cadeaubon? Of een zieke collega beterschap wensen met iets lekkers ipv een bos bloemen?

Dan hoeft u niet verder te zoeken. Met bijv. Rocky Road, Magic Cake of Carmelita heeft u een uniek relatiegeschenk of “anders dan anders” cadeautje dat gegarandeerd in de smaak valt! Homemade Queen levert maatwerk, ook m.b.t. relatiegeschenken.

Heeft u interesse in de lekkernijen van Homemade Queen als relatiegeschenk, neem dan geheel vrijblijvend contact op. Een proeverij van verschillende lekkernijen hoort uiteraard tot de mogelijkheden!

Enkele voorbeelden van relatiegeschenkjes en lekkernijen die Homemade Queen verzorgd heeft. Uiteraard is er nog veel meer mogelijk.

Senzie
Reclamebureau te Nieuwegein

Bakpakket Rocky Road als relatiegeschenk voor klanten en relaties.

LA Hair
Kapsalon te Laren

Magic Cake en Flapjacks voor klanten terwijl zij geknipt en gekleurd worden.

CoolDo
Gespecialiseerd in coole kado’s met een persoonlijke touch voor bedrijven te Utrecht

Ter gelegenheid van het 20-jarig bestaan ontvingen relaties van Senzie een CoolDo om iemand die een kado verdient mee te verrassen. De ontvangers kregen per post Rocky Road als cadeautje van CoolDo.

Senzie
Reclamebureau te Nieuwegein

Magic Cookie, Boterkoekje met noten en Rocky Road als onderdeel van een cadeaudoos die gasten na afloop van een feest ter gelegenheid van het 20-jarig bestaan ontvingen.

Impressive Arts
Ontwerp- en productiebureau te Utrecht

In opdracht van ontwerp- en productiebureau Impressive Arts te Utrecht maakt Homemade Queen in de periode januari 2016 – juni 2016 maandelijks voor Hewlett Packard verschillende lekkernijen (Rocky Road, Magic Cake, Fudge, Boterkoek met noten, Flapjacks en Super Crunch) voor HP-verkooppunten (kantoorvakhandels) in Nederland, België en Luxemburg. Meer informatie over deze opdracht is in dit artikel te lezen: https://www.linkedin.com/pulse/case-hp-koffiemomentje-mailing-hoe-je-met-koffie-en-iets-van-driel

Ikdraag.nl
Webshop gespecialiseerd in ergonomische dragers te Haren

Klanten ontvangen bij een bestelling fudgebonbons of een stukje carmelita als bedankje 

Senzie
Reclamebureau te Nieuwegein 

Op maat gemaakte Rocky Road als cadeautje voor potentiele nieuwe klanten

 

Zorgdragen Opleidingen
Gespecialiseerd in het integreren van draagoplossingen in de zorg te Groningen

Fudgebonbons als relatiegeschenk ter gelegenheid van het 1-jarig bestaan 

Sees
Coffee + concept store te Hilversum

De Carmelita staat op de kaart van deze concept store

Zecuur
Administratiekantoor te Houten

Magic Cake als relatiegeschenk voor Kerst