Over Judith

“Homemade Queen”

Judith Leurs

Homemade Queen is een initiatief van Judith Leurs.
Na een studie Personeel en Organisatie en vervolgens jaren als directiesecretaresse bij verschillende bedrijven gewerkt te hebben, was het tijd voor iets anders. Bakken was al een hobby en toen er steeds meer vraag uit mijn omgeving kwam naar de lekkernijen was de stap om er dan écht iets mee te gaan doen snel gemaakt en zo ben ik in 2013 met mijn thuisbakkerij Homemade Queen start gegaan!

Een thuisbakkerij die klein begon met Rocky Road en Fudge in het assortiment en in de loop van de jaren is uitgegroeid tot een thuisbakkerij met een compleet assortiment “anders dan anders” taarten en lekkernijen, bakmixen om zelf thuis te kunnen bakken, worden er workshops gegeven en worden er ook regelmatig High Tea’s in de bakkerij georganiseerd.
Bakte ik in het begin vooral voor buren, familie en vrienden, inmiddels heeft de klantenkring zich uitgebreid door het hele land en zelfs het buitenland.

Deze groei bracht ook met zich mee dat de bakkerij het huis uitgroeide en er afgelopen jaren 2x verbouwd is om alle bestellingen te kunnen maken. Toen ik met Homemade Queen begon, bakte ik met 1 kleine oven in een kleine keuken. Na alle verbouwingen wordt er nu met 3 ovens in een ruime keuken gebakken en beschikt de thuisbakkerij ook over een extra inpakruimte.

Naast mijn werk als thuisbakker is bakken ook nog steeds mijn grootste hobby en bak ik naast de bestellingen ook nog lekker voor mezelf en is het nooit te vroeg of te laat voor een lekker stukje taart!