Taarten

Van de bekende Brownie tot de mysterieuze Magic Cake.

Taarten

Homemade Queen heeft een gevarieerd assortiment taarten en lekkernijen. Van de bekende Brownie, maar dan wel weer nét even anders, tot de mysterieuze Magic Cake en de Carmelita die inmiddels in het hele land en zelfs ook in het buitenland een begrip is geworden! Alle taarten en lekkernijen worden homemade en volgens eigen receptuur gemaakt en zul je dan ook nergens anders vinden. Er zit vast ook wel iets lekkers voor jou bij!

Onderstaand vind je het assortiment taarten dat Homemade Queen op bestelling bakt. Meer over de werkwijze en hoe je kunt -bestellen, vind je hier.


Handig om te weten
Wil je iets lekkers bestellen op een datum die niet in de bakplanning staat of voor een speciale gelegenheid, stuur dan even een e-mail.

Iets lekkers bestellen vanuit België? Klanten uit België kunnen via de e-mail bestellen. De webshop werkt helaas niet in België. Verzendkosten naar België zijn € 11,00 (zowel brievenbus als pakketpost).

Van 4 – 25 juni is de bakkerij i.v.m. vakantie gesloten.
30 juni wordt er weer gebakken, de bakplanning volgt nog. Alvast iets lekkers bestellen kan per e-mail info@homemadequeen.nl.

TAART CADEAU!

Het leukste en lekkerste cadeautje om te geven en te krijgen.

Kies een taart, geef bij bestelling het adres van de ontvanger op en voeg in het vakje ‘bestelnotities’ een persoonlijke boodschap toe.
Homemade Queen zorgt voor de rest!