Taarten

Van de bekende Brownie tot de mysterieuze Magic Cake.

Taarten

Homemade Queen heeft een gevarieerd assortiment taarten en lekkernijen. Van de bekende Brownie, maar dan wel weer nét even anders, tot de mysterieuze Magic Cake en de Carmelita die inmiddels in het hele land en zelfs ook in het buitenland een begrip is geworden! Alle taarten en lekkernijen worden homemade en volgens eigen receptuur gemaakt en zul je dan ook nergens anders vinden. Er zit vast ook wel iets lekkers voor jou bij!

Onderstaand vind je het assortiment taarten dat Homemade Queen op bestelling bakt. Meer over de werkwijze en hoe je kunt -bestellen, vind je hier.


Handig om te weten
Wil je iets lekkers bestellen op een datum die niet in de bakplanning staat of voor een speciale gelegenheid, stuur dan even een bericht naar info@homemadequeen.nl  

Iets lekkers bestellen vanuit België? Stuur dan een e-mail naar info@homemadequeen.nl. Verzendkosten naar België zijn €12,00.

           
BELANGRIJKE MEDEDELINGEN


Iets lekkers bestellen
Op dit moment staat de webshop uitgeschakeld. Wil je iets lekkers bestellen, stuur dan een e-mail naar info@homemadequeen.nl

Iets lekkers bestellen vanuit België
Wil je iets lekkers bestellen vanuit België? Stuur dan een e-mail naar info@homemadequeen.nl. Verzendkosten naar België zijn €12,00.    


Bakplanning juni

* Dinsdag 11 juni
– Carmelita (rond en XL)
– Fudge Choco Karamel Taart (uitverkocht)

Het is alleen mogelijk om hele taarten te bestellen, met uitzondering van de Carmelita (rond) en Fudge Choco Karamel Taart. Van deze taarten kan ook een halve taart besteld worden.

Zomersluiting Homemade Queen
Van 12 juni tot 5 september is Homemade Queen i.v.m. zomersluiting gesloten.

TAART CADEAU!

Het leukste en lekkerste cadeautje om te geven en te krijgen.

Kies een taart, geef bij bestelling het adres van de ontvanger op en voeg in het vakje ‘bestelnotities’ een persoonlijke boodschap toe.
Homemade Queen zorgt voor de rest!