Workshops

Heerlijke en gezellige workshops in de thuisbakkerij.

Workshops

Interieur bakkerij Homemade QueenHomemade Queen geeft verschillende workshops in de gezellige thuisbakkerij in Hilversum. De opzet van de workshops is dat deze gezellig en leerzaam zijn en dat er lekkere taarten gebakken worden. En je krijgt natuurlijk ook veel tips en trics zodat als je thuis zelf aan de slag gaat er niets meer kan mislukken.

Tijdens de workshops staat het zelf doen centraal, want daar leer je het meeste van. Stap voor stap ga je aan de slag met de recepten en vertel ik waar je op moet letten.

Aan de workshops kunnen maximaal 6 deelnemers meedoen. Homemade Queen houdt de groepjes klein zodat er alle tijd is voor persoonlijke aandacht, uitleg en om vragen te beantwoorden. En natuurlijk krijg je na afloop de zelfgebakken lekkernijen en recepten mee naar huis.


Workshop: Pudding Kruimeltaart en Fudge Choco Karameltaart
€ 75,00

    

Wanneer?
I.v.m. het corona-virus en de 1,5 meter afstand die gehouden moet worden, is het helaas niet mogelijk om nu workshops te geven in de thuisbakkerij. Zodra dit weer mogelijk is, worden er weer data gepland.

Voor wie?
Iedereen kan aan deze workshop meedoen, ook als je weinig of geen bakkennis of -ervaring hebt. Tijdens de workshop wordt alles duidelijk uitgelegd en gaan we stap voor stap aan de slag met de recepten.

Wat gaan we doen?

De workshop begint met thee en iets lekkers.
Daarna gaan we aan de slag met 2 taarten: de Fudge Choco Karamel Taart en een Pudding Kruimeltaart.
Halverwege de workshop staat er een lekkere lunch klaar.
Beide lekkernijen maken we stap voor stap aan de hand van het recept, zo maken we o.a. zelf de banketbakkersroom, fudge karamel en karamelsaus. De recepten krijg je na afloop mee naar huis zodat je deze heerlijke lekkernij ook thuis zelf kan maken.
Tijdens de workshop kun je al je bakvragen stellen en krijg je veel tips en trics en neem je nieuwe bakkennis mee naar huis zodat thuis niets meer kan mislukken.
En natuurlijk neem je ook de zelfgebakken Fudge Taart en Pudding Kruimeltaart mee naar huis.

Waar en Tijd
De workshop vindt plaats in de thuisbakkerij van Homemade Queen in Hilversum.
De workshop begint om 10.00 uur en is rond 16.30 uur afgelopen.

Prijs
€ 75,00 per deelnemer
Bij deze workshop is het volgende inbegrepen:
– Thee met lekkers
– Een uitgebreide Lunch
– Het maken van een Pudding Kruimeltaart en Fudge Choco Karamel Taart, de recepten krijg je na afloop mee naar huis
– 1 blikje Golden Syrup. Om Fudge Choco Karameltaart thuis te kunnen maken heb je Golden Syrup nodig. Omdat dit in de gewone supermarkten moeilijk verkrijgbaar is, zit 1 blikje in de workshop inbegrepen.

Overig
– De minimale leeftijd om aan deze workshop mee te doen is 17 jaar.
– Aan deze workshop kunnen max. 6 deelnemers meedoen.
– De workshop gaat definitief door bij 5 deelnemers.
– 2 weken voorafgaand aan de workshop krijg je een bevestiging of de workshop door gaat.  Bij het doorgaan van de workshop ontvang je ook de
adresgegevens, parkeerinformatie etc.
– Indien er niet voldoende deelnemers zijn en de workshop niet kan doorgaan, worden de deelnamekosten terug gestort.
– Op alle workshops zijn de algemene voorwaarden van toepassing.